Dacă ești din Cluj-Napoca și ai o pasiune pentru modă, este aproape imposibil să nu fi auzit de bloggerii de fashion de aici. Am făcut vizite pe conturile lor de instagram și am reușit să facem un top 5 al celor mai influente, în funcție de popularitate.

1. Topul este deschis de Alina Ceușan, cea care este urmărită de peste 244.000 de persoane care vor să fie la curent cu ținutele și modul său de viață. Pasiunea ei pentru fashion și blog a început în perioada facultății, iar în prezent site-ul său a ajuns să fie unul dintre cele mai cunoscute și influente, atât din Cluj, cât și din România.

2Ioana Grama este un fashion blogger din Reghin, dar majoritatea timpului și-l petrece în Cluj-Napoca. Cu peste 134.000 de urmăritori pe instagram, Ioana se află pe locul doi în topul celor mai cunoscuți trendsetteri din Ardeal și nu numai. Ea a cucerit publicul atât prin postările de pe internet, cât și prin șarmul și amuzamentul de care dă dovadă în timpul liber.

3. Locul trei în topul fashionistelor clujence este ocupat de Carmen Grebenișan cu peste 125.000 de urmăritori pe contul de instagram. Carmen este de nedespărțit de prietena ei, Alina Ceușan, cu care se aseamănă de multe ori atât prin înfățișare cât și prin stil, dar în ciuda acestui fapt ea s-a făcut întotdeauna remarcată prin calitățiile proprii.

Devil in disguise. 😈

O fotografie postată de carmen grebenisan (@grebenisancarmen) pe

4. Continuăm lista clujencelor fashioniste și ajungem pe locul patru la Ioana Chișiu, care înregistrează peste 84.000 de urmăriri pe instagram. De asemenea, ea a cucerit publicul prin stilul său original, însă ceea ce poate nu ați aflat încă, este faptul că Ioana este mămică a două gemene, Maia și Raisa, în vârstă de 5 ani.

Morning babes! Let’s have a great weekend 💻💋

O fotografie postată de Chisiu Ioana – Carmen (@ioanachisiu) pe

 5. Pe locul 5, dar nu cea din urmă, este Sandra Bendre, o tânără din Oradea venită la Cluj-Napoca pentru a studia la Facultatea de Drept. Acesta a fost întotdeauna pasionată de modă, de aceea în urmă cu 4 ani s-a hotărât să devină blogger și a reușit să transforme această pasiune într-un job. În prezent, Sandra este urmărită de peste 75.000 de instagrammeri.

 

Tu de pe ce conturi de instagram de fashion te inspiri?