Interviu | Povestea din spatele succesului DYROGUE
Interviu | Povestea din spatele succesului DYROGUE
Interviu | Povestea din spatele succesului DYROGUE

Diana Rogo face parte din categoria celor mai cunoscuţi fashion bloggeri din Cluj-Napoca şi nu numai. Ea reuşeşte să îşi inspire cititorii prin originalitate, prin perfecţionismul care o caracterizeză, prin stilul său vestimentar, dar şi prin modul în care se exprimă. Am stat la o şuetă cu Diana şi am aflat detaliile care au alcătuit povestea de pe dyrogue.com

Cum a început pasiunea pentru fashion și beauty? De când?

De când eram copil am fost tipicul de fetiță, aveam ponei și le făceam unghile la copite, am fost foarte girly. În adolescență voiam să mă afirm, am fost „queen bee” a liceului, tot timpul am fost printre copiii populari, veneam cu tocuri înalte, îmi plăcea să fiu diferită și atunci s-a dezvoltat o pasiune și din feedback-ul pe care l-am primit. Nu cred că a fost ceva care a avut un început anume, a fost efectiv în decurs.

Ce alte hobby-uri mai ai?

Îmi mai place fotografia, design-ul grafic, citesc beletristică și ziare, îmi place să conduc.

 Cum arată o zi din viața ta?

De obicei, mă trezesc la 8-9 dimineața. Tot timpul îmi beau cafeaua și stau puțin să mă uit pe internet să văd ce s-a mai întâmplat, ce statistici am, ce se întâmplă pe pagina mea, dacă am primit vreun e-mail sau vreun comentariu. După aceea, redactez un articol, ori mă gândesc ce urmează să fac în viitor sau am un shooting programat. În cazul în care am ceva programat și văd că e soare afară, atunci las totul deoparte și mă duc să fac un shooting, sunt foarte flexibilă.

Cum ai decis că este momentul să îți faci un blog?

În momentul în care mi-am dat seama că începi să ai o rezonanță ca blogger și la noi în țară, în străinătate existând deja fenomenul de blog, în special de natura de care sunt eu, noțiunea asta început să prindă sens în capul meu.

Poți să-mi spui mai multe detalii despre colecția ta Feather Manifesto?

Tot timpul mi-am dorit să am ceva al meu, să fie numele meu pe ceva, dar să fie ceva tangibil. Am vrut să creez un brand și pentru asta am avut nevoie de un produs. În momentul în care am fost invitată la Galeria de Stil, erau numai designeri și ca să mă integrez printre ei am zis să port o piesă mai statement. Am venit cu penele și efectiv mă oprea lumea  să mă întrebe de ele. Mi-a zis cineva la un moment dat: „Chestia asta e cea mai tare din toată încăperea”. Apoi m-am interesat ce tipuri de pene există, cum se pot așeza, când se purtau, ce exprimă din punct de vedere emoţional și așa a început Feather Manifesto.

img_5356-2

Cum te relaxezi?

Îmi place să gătesc, mă duc la sală, alerg, ori efectiv ies din casă și mă duc la plimbare. Îmi mai place să îmi organizez gândurile și o fac pe hârtie. Din punctul meu de vedere e ca un fel de meditație  ce mă ajută să mă conectez cu ceea ce vreau să fac, să-mi amintesc care îmi sunt țelurile, pentru ce mă straduiesc, ca să-mi dau seama dacă are totul sens pentru mine și dacă nu are, atunci renunț.

Care este preparatul tău preferat?

Trebuie să recunosc că fac o pizza foarte bună. De obicei dacă vreau să fac ceva creativ fac pizza party cu Andrei. Fac vreo 7 pizza și pun tot felul de nebunii, anghinare cu niște chestii super picante. De obicei o mâncăm imediat după ce o scot din cuptor.

De ce ai decis ca postările tale să fie și în limba engleză?

În principiu fiindcă tot ce citesc eu pe internet este în engleză și atunci am un limbaj mintal. De asemenea, este și un public internațional pe care vreau să-l ating. Ulterior am ajuns să scriu mai mult în română tocmai pentru că oamenii au început să comunice din ce în ce mai mult cu mine și mi-au explicat că nu înțeleg dacă scriu în engleză.

Care este cea mai mare realizare a ta?

În mod ciudat cele mai mari satisfacții le ai atunci când lucrurile te iau prin surprindere. Am trăit sentimentul acesta de mai multe ori în viață. Spre exemplu, am luat cea mai mare notă din liceu la bac, 9,90. Același sentiment l-am avut și cu shop-ul și cu blog-ul, atunci când au fost primite foarte bine.

Ce planuri ai pentru anul 2017?

„Vreau să încep o carte. Aș vrea să scriu o experiență din viața mea cu care cred că ar rezona mulţi oameni.”

Inițial am zis că vreau să lansez o colecție de haine, dar o să mă mai gândesc. Vreau să îmi dublez numărul de urmăritori, mă gândesc să merg cu Erasmus în America, un alt target ar fi să mai slăbesc și încet, încet să trec pe video.

img_5336-4

ϟ Întrebări fulger ϟ

Blogger-ul preferat?

Kristina Bazan

Ce te face fericită?

Andrei

Parfumul preferat?

YSL Manifesto

Blondă sau brunetă?

Blondă

Culoarea de ruj favorită?

Nude

Fără ce produs de make-up nu ai ieși din casă?

Nu e chiar produs de make-up, fără gene.

Dacă ai putea fi oriunde pentru o zi, în ce loc ai merge?

San Francisco

Ce designer îți place cel mai mult?

Prada

Ce artist muzical preferi?

Celine Dion

Ce nu lipsește niciodată din garderoba unei fashioniste?

Geanta statement

Dacă până acum nu ai descoperit-o pe Diana Rogo, atunci este momentul să îi urmăreşti postările pe site-ul  dyrogue.com.