Triunghiuri cu magiun
Triunghiuri cu magiun
Triunghiuri cu magiun
Triunghiuri cu magiun
Triunghiuri cu magiun

Săptămana aceasta v-am pregătit o nouă rețetă….Da, e dulce și e super ușor de preparat.

 

Această rețetă este:

  • dulce
  • rapidă
  • perfectă pentru o șuetă

 

Ingrediente:

  1. aluat pentru foietaj
  2. magiun
  3. ou bătut (doar cu furculița 🙂 )
  4. zahăr pudră

 

1. Primul pas constă în tăierea aluatului în 2 formând astfel 2 pătrate.

1
2. La pasul doi fiți creativi! Eu am propus magiun pentru această rețetă, însă voi îl puteți înlocui cu orice doriți. Așadar, puneți câte o linguriță de magiun (sau înlocuitorul ales 😉 ) pe fiecare pătrățel.

2
3. Pasul trei constă în “sigilarea” triunghiurilor cu magiun cu ajutorul unei furculițe și ungerea acestora cu ou bătut.

3

4

4. Urmează momentul în care simplele pătrățele de aluat cu magiun devin bunătățile după care tânjim prin sticla cuptorului. Le coacem 25-30 minute în cuptorul încins la 180⁰ C.

img_7455

5. “Cireașa” de pe triunghiurile noastre cu magiun este zahărul pudră. Acesta este elementul care schimbă complet aspectul foietajelor delicioase.

Poftă bună!!!

Lăsați un comentariu cu sugestii pentru rețeta viitoare 🙂