Top 5 | Idei de cadouri de Crăciun
Top 5 | Idei de cadouri de Crăciun
Top 5 | Idei de cadouri de Crăciun
Top 5 | Idei de cadouri de Crăciun
Top 5 | Idei de cadouri de Crăciun

Crăciunul se apropie cu paşi repezi, a început numărătoarea inversă, mai sunt doar 5 zile până când te vei bucura de sărbătorile de iarnă alături de cei dragi, dar şi de cadourile primite. Cu siguranţă ai intrat în pană de idei şi nu ştii ce cadou ar fi potrivit pentru fiecare dintre ei, tocmai de aceea am făcut o listă cu 5 idei pentru gusturile oricui.

1. Încălzitor de cană cu USB

Perfect pentru persoanele carte petrec mult timp lucrând în faţa laptopului şi doresc să savureze o cafea sau un ceai cald. Doar conectezi acest încălzitor prin USB la laptop şi el va menţine temperatura băuturii din cană. El se găseşte în diferite forme şi culori, aşa că este foarte uşor să alegi unul pe placul persoanei dragi.

img_8747-colaj

2. Carte de relaxare şi creioane colorate

Una dintre modalităţile moderne de relxare este cea prin colorat. Specialiştii recomandă acestă formă de terapie prin desen persoanelor stresate şi anxioase. Cartea de colorat pentru adulţi este potrivită pentru un prieten care trece printr-o perioadă dificilă. Şi pentru ca acest cadou să fie perfect, nu uita să cumperi şi un set de creioane.

img_8844

3. Mănuşă de bucătărie

Ce cadou poate fi mai potrivit pentru mama ta sau pentru prietena ta gospodină, dacă nu o mănuşă de bucătărie? Mănuşa este un dar binevenit oricând, însă mai ales acum, în perioada sărbătorilor, o persoană dragă ţie sigur are nevoie de ea să gătească cât mai multe feluri de mâncare şi prăjituri. Să nu uiţi să alegi pentru ea un imprimeu cu motive de Crăciun!

img_8826-finala

4. Lumânare parfumată

Alege o lumânare frumos decorată cu un parfum pe placul persoanei dragi ţie. Aroma în ton cu sezonul este de scorţişoară, de brad sau de portocale. Acest cadou este perfect pentru relaxare, dar este în acelaşi timp şi o decoraţiune pentru casă.

img_8943

5. Ceva pufos şi călduros

Fie că alegi să dăruieşti nişte şosete, nişte mănuşi, un fular sau o pijama pentru o persoană dragă, asigură-te că acestea sunt groase, pufoase şi cu imprimeuri de sezon. Acest cadou este ideal pentru cei mai friguroşi prieteni ai tăi. Cu siguranţă se vor bucura de el!

img_8868

Spor la cumpărături şi la împachetat cadouri!